You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında muhafaza sağlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık karınin tercih edilir.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da gerelti olur. Bu sayede, yangının yaratması umulur kazançlı etkilerini en aza indirir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli radde ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil felakete dayanıklıdır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir sınır da, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha yüksek bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Yangın Kapısı Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı teselsül otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) esas amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki yaman, yangın, doğal gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların vesair katlara intikalini kösteklemek veya kabil olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın bapları yararlanma meydanına göre, rengine gereğince evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması süflidaki gibidir

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page